FHSH Филтер Туш со Кертриџ

2,900.00ден

  • 99% ефикасност во намалување на хлорот
  • Современ, конфорен дизајн дизајн
  • Спречува иритација од хлор и проблеми со дишење поврзани со токсичните испарувањата од хлор
  • Ја враќа природната мекост на косата, спречува чешање на скалпот и иритирана сува кожа
Категорија: