fbpx

Riva 3 + fan

14,900.00ден

За идеален комфор и ултра брзо загреана бања. Riva 2 радијаторот од 500W + вентилатор со моќност од 1000W вашата бања ќе ја загрее само за неколку минути и ќе обезбеди идеална хомогена топлина.