Thermor Corsaire

17,900.00ден

Нова генерација на радијатори за греење на вашата бања.

Моќни и компактни со ширина од 40 cm се идеално греење за секоја бања, каде можете да поставите и повеќе крпи за сушење.

Производител: Thermor Франција

Категорија: