Aquafilters Iconic RO

23,900.00ден

Систем за прочистување на водата со реверзна осмоза составен од 2 седиментни, карбонски, пост карбонски филтер и РО мембрана која ја прочистува водата до 10 000 – ти дел од микрон – идеално прочистена вода за пиење