Thermor Premium

6,900.00ден7,400.00ден

Kомпактни бојлери со О’ПРО технологија, дизајнирани да ја намалат корозијата, да ја зголемат ефикасноста на греењето и да го продолжат животниот век на резервоарот.

Изберете величина: 50L и 80L

{{clear}}