Thermor Premium

7,900.00ден8,900.00ден

Kомпактни бојлери со О’ПРО технологија, дизајнирани да ја намалат корозијата, да ја зголемат ефикасноста на греењето и да го продолжат животниот век на резервоарот.

Изберете величина: 50L и 80L