FHSH Заменски кертриџ за Филтер Туш

800.00ден

Комплет од две касети за филтри за FHSH Филтер Туш со Кертриџ за спречување на штетни пареите од хлор што се испуштаат за време на топлото капење кои имаат негативно влијание врз нашето тело (ги иритираат очите, респираторниот систем, очите и мукозните мембрани на носот).

Категорија: