FHPRA Анти-бигор филтер + Premium Бојлер

0.00ден

FHPRA филтерот е опремен со поли-фосфатни кристали кои го претвораат фосфатот во калциум фосфат со што се спречува таложење на бигор. Овој филтер го штити бојлерот од таложење на каменец и ја зголемува ефикасноста на детергентите до 30%. Спречува собирање на камени наслаги кои ја уништуваат внатрешноста на бојлерот и со тоа ја намалува потрошувачка на елекрична енергија. Овој филтер се инсталира помеѓу вентилот за водоснабдување и бојлерот со помош на адаптер за поврзување 3/4 “машки x 3/4” FIP. Со инсталирање на филтерот добивате 10 години гаранција.

SKU: не се применув Категорија: