FHPRA Анти Бигор Рефил

600.00ден

Ја заштитува машината за миење садови и другите домашни апарати од таложење бигор, ја зголемува ефикасноста на детергентот до 30% и го продолжува животниот век на апаратите.

FHPRA Анти Бигор Рефил е спакуван во кеса од 250 g (за 3 полнења).

Категорија: