Се прикажуваат сите 3 резултати

Јонизатoрите ја трансформираат мртвата пасивна вода од чешма во жива алкална вода, најслична на водата од чист планински извор. Алкално јонизираната вода се смета за најздрав облик на вода за човечкиот организам, затоа што лесно се апсорбира во клетките, содржи корисни минерали, ги елиминира штетните радикали и ги штити клетките од стареење и болести.