Се прикажуваат сите 8 резултати

Реверзна осмоза е процес на молекуларно прочистување на водата до 10 000 – ти дел од микронот при што се добива идеална вода за пиење и готвење.

АКЦИЈА: За секој купен РО систем добивате гратис заменски филтри.

-50%

реверзна осмоза

Aqua Filters RO Bianca

9,900.00ден
-50%

реверзна осмоза

Aqua Filters RO Nero

9,900.00ден

реверзна осмоза

Aquafilters Iconic RO

23,900.00ден

реверзна осмоза

Aquafilters RO Dispenser

36,000.00ден

реверзна осмоза

Aquafilters Stela RO5

9,900.00ден
-6%

реверзна осмоза

Aquafilters Vera RO

14,900.00ден

реверзна осмоза

Delfino 5-то степен

9,900.00ден