Showing all 5 results

Реверзна осмоза е процес на идеално прочистување на водата до 10 000 – ти дел од микронот при што се добива идеална вода за пиење и готвење

реверзна осмоза

Aquafilter РО 3-то степен

10,900.00ден
-25%
24,000.00ден 18,000.00ден

реверзна осмоза

Delfino 5-то степен

9,900.00ден
-21%

реверзна осмоза

Platinum Wasser РО 5-то степен

18,900.00ден 14,900.00ден
-21%

реверзна осмоза

Топ филтер РО 5-то степен

15,000.00ден 11,900.00ден