Прикажан е единствен резултат

Гранитерм Инженеринг располага со системи за подно греење за сите видови подни облоги: керамички плочки, камен, мермер, гранит, паркет, таркет, ламинат, дрвени плочи, линолеум, винил, теписи итн.

Греењето може да се инсталира при изградба на нова зграда или на стар постоечки под. Одговара на сите видови подови, без разлика дали станува збор за нови или стари бетонски/дрвени подови. Може да се користи како единствен извор на греење во просторијата или како дополнително греење само за подот.