Се прикажуваат сите 2 резултати

Конвекторите се совршен избор кога сакате брзо да ја загреете просторијата, лесно се монтираат, компактни се и ефективни! Работат на принципот на конвекција, природна размена на воздух при што без вентилатор, со благо струење го спроведуваат студениот воздух од подот низ нивните грејачи со цел да го распространат во просторијата во форма на пријатна топлина.
Погодни се за сите видови на деловни и станбени простории, вклучувајќи кујни и купатила.

конвектори

Evidence 3 Meca

6,100.00ден7,500.00ден

конвектори

Termia

3,900.00ден4,400.00ден