Се прикажуваат сите 2 резултати

Воздушните завеси се дизајнирани за поставување на влезните врати на продавници, канцелариски згради, хотели и ресторани каде голем број луѓе постојано влегуваат и излегуваат.

Работат на прицип на испуштање завеса од воздух со цел да го спречат навлегувањето на надворешен воздух во просториите. Ефикасно спречуваат влегување на инсекти, непријатни мириси и прашина, како и излегување на воздухот од климатизирана/загреана просторија.

16,100.00ден19,900.00ден
23,000.00ден29,000.00ден