јонизатори

Здрава лечителна вода со алкална pH вредност

реверзна осмоза

100% чиста вода, идеална за пиење и готвење

заштита од бигор

Дозирачки мини пумпи за заштита бигор и корозија

омекнувачи

Отстранување на бигорот од водата во целото домаќинство

ЗОШТО НИ СЕ ПОТРЕБНИ ФИЛТРИ ЗА ВОДА?

Водата е основа на сè и затоа е важно да бидете сигурни во нејзиниот квалитет. Филтрите за вода се најздравото и најбезбедното решение бидејќи ја отстрануваат заматеноста, хлорот, бигорот (100%) и тешките метали (95-98%).

Покрај решенијата за вода за пиење, постојат и системи за целото домаќинство со намена да ги заштитат инсталациите и апаратите од штетите кои настануваат од бигорот.

Кога еднаш ќе инсталирате филтри, имате обезбедено решение за чиста вода за цел живот!

купете филтер

АКЦИЈА: За секој купен РО Систем добивате СЕТ ГРАТИС ЗАМЕНСКИ ФИЛТРИ.

заштита од бигор

Mini Due Acqua Brevetti ½” M

6,900.00ден

реверзна осмоза

Delfino 5-то степен

9,900.00ден

реверзна осмоза

Aquafilters RO Dispenser

36,000.00ден

реверзна осмоза

Aquafilters Stela RO5

9,900.00ден
-50%

реверзна осмоза

Aqua Filters RO Nero

9,900.00ден
-50%

реверзна осмоза

Aqua Filters RO Bianca

9,900.00ден
-6%

реверзна осмоза

Aquafilters Vera RO

14,900.00ден

реверзна осмоза

Aquafilters Iconic RO

23,900.00ден

омекнувачи

Омекнувач 8L

41,000.00ден