Како Да Нарачам

 

Сите производи кои ги имаме на залиха можете да ги купите со директна нарачка на нашиот сајт. Плаќањето се врши во моментот на преземање на производот.

Изберете го посакуваниот производ и кликнете на копчето „Додади во кошничка“ на страницата на производот. Вашата потрошувачка кошничка се наоѓа во десниот горен агол од сајтот. За да ги нарачате производите кои се наоѓаат во Вашата кошничка, кликнете на копчето „Продолжи кон наплата“ што ќе ве одведе на следната страница каде треба да ги внесете вашите лични податоци и адреса за достава. Откако ќе пополните притиснете на копчето „Направете нарачка“.

Ќе добиете e-mail порака за потврда на нарачката.