grejna folija film
грејна фолија

Грејната фолија е подно греење компатибилно со секој тип на суви подови (оние кои што не се лепат – ламинат, таркет паркет, тепих, линолеум итн.).

Многу е едноставна за монтажа – се мести без врзување и лепење (сува монтажа), што ја прави применлива на секакви површини.

podno greenje grejni kabli подно греење електично економично штеди струја
грејни кабли

Директен, брз и економичен поден греен систем за цементни и дрвени подови (керамички плочки, камен, мермер, гранит, паркет, дрвени плочи, линолеум, винил итн.)

Се поставува при изградба или реновирање на објект во кошулицата или лепакот над кошулицата.