grejna folija грејна фолија подно греење podno greenje zdravje здравје
грејна фолија

Грејната фолија е компатибилна со секој тип на суви подови (оние кои што не се лепат – ламинат, таркет паркет итн.).

Многу е едноставна за монтажа – се мести без врзување и лепење (сува монтажа), што ја прави применлива на секакви површини.

elektricno podno greenje grejni kabli електрично подно греење грејни кабли
грејни кабли

Директен, брз и економичен поден греен систем за цементни и дрвени подови.

Се поставува при изградба или реновирање во лепакот над кошулицата.