ГРАНИТНИ РАДИЈАТОРИ

Греење од природен камен

Гранитните радијатори зрачат здрава природна топлина високо погодна за вашето здравје, а воедно и буџет бидејќи се одликуваат со висока енергетска ефикасност.

Димензии:

100cm x 40cm, дебелина 2cm, тежина 20kg

Моќност: 800W

КУПИ ONLINE ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ