ВОЗДУШНИ ЗАВЕСИ

Со или без PTC греачи                            90cm, 120cm или 150cm ширина      Трајност, малошумност и квалитет     

 

примена

хотели     |      барови      |      кафулиња      |       трговски центри      |       банки      |       слаткарници            индустриски погони      |       месари      |      пекари      |       производство на храна

карактеристики

  • достапни во 3 величини: 90cm, 120cm и 150cm ширина
  • елегантен оптимален дизајн за голем проток на воздух и ниско ниво на бучавост, енергетска ефикасност
  • без греач или со PTC греачи – извонредни во греење, штедат електрична енергија, безбедни и трајни, изолирани од влага, брзо стартни
  • микропроцесор за програмирано одложено гасење на вентилаторот = продолжена трајност на греачите
  • вградена термичка заштита од прегревање, способни за ”Autostart” и на -18 C
  • далечински управувач
  • сместена во метална кутија со извонредна заштита, водоотпорна, лесна за монтажа
  • турбина изработена од индустиска пластика со фиберглас, отпорна на корозија и испарувања
  • германска технологија на мотори за долготрајност и квалитет
 
 

без греач

со греач

купи Online

23,000.00ден29,000.00ден
16,100.00ден19,900.00ден