Каде може да се инсталира систем за заштита од замрзнување?

Гранитерм Инженеринг располага со системи кои спречуваат задржување на снег и мраз на покриви, олуци, одводни цевки, патеки, патишта, гаражи, паркинзи, рампи за натоварување, скали, тераси, вијадукти, мостови итн.

Правилното инсталирање на системи кои штитат од снег и мраз овозможува загреаните површини да бидат сосема проодни и чисти и во најладните зимски денови, олуците и дренажните цевки да бидат проодни и да не се формираат снежни наноси и мразулци на покривот. 

Правилно поставени, DEVI каблите имаат 10 години гаранција и неограничен рок на траење.

 

подни површини
кров и олуци
цевки

Производители