термор конвектори греење

Бесценето е чувството да излезете од туширање во идеално затоплена просторија и да се завиткате во топол пешкир. Конфорот кој го нудат регистрите, модерниот дизајн и економичност, ги прават идеално греење за бањата.

регистри

Corsaire

10,900.00ден

регистри

Elegant

6,900.00ден

регистри

Riva 3 + fan

14,900.00ден