термор конвектори греење

Радијаторите даваат нежна, “обвиткувачка топлина” од подот до таванот преку нивниот иновативен дизајн ( греач од лиено железо, греач филм дифузер во предниот дел, термофлуид технологија). Нивното постојано, хомогено оддавање на топлина обезбедува рамномерно распространување на топлината во собата, без парцијално ладни делови.

Моделите на радијатори ги немаме на залиха, одат по порачка.

 

радијатори

Baleares 2

30,900.00ден

радијатори

Ingenio 10

45,900.00ден

радијатори

Ovation 3

36,900.00ден