термор конвектори греење

Принцип на работа

 

Работат на принципот на конвекција – природна размена на воздух, при што без вентилатор, со благо струење го спроведуваат студениот воздух од подот низ нивните грејачи со цел да го распространат низ просторијата во форма на пријатна топлина.

Погодни се за сите видови на деловни и станбени простории, вклучувајќи кујни и купатила.

Состав

 

 1. Термостат за подесување температура
 2. Прекидач за уклучување / исклучување и сетирање на mode: Економично, Заштита од мрзнење, Програмирање
 3. Решетка за испуштање на топлиот воздух
 4. Економичен алуминиумски дифузен HD греач (безбеден, тивок и долготраен)
 5. Сензор за мерење на температурата во собата
 6. Фронтален модерен дизајн
 7. Заштита од прегревање за поголема безбедност
francuski konvektori thermor

Паметни функции

 

Технички карактеристики

 

 • Моќности: од 500 до 2500 W
 • Економичен алуминумски дифузен греач за благо оддавање топлина без сушење воздух и без шумови
 • Хомогена топлина за поголем комфор
 • Комплет со стилизирани ногарки
 • Мали компактни димензии
 • Заштита од прегревање, електрична двојна изолација, команди на заклучување и заоблен дизајн за поголема безбедност
 • Можност за приклучување на централен програматор тајмер со кој се определува кога да се зголеми / намали температурата ( PROG )
 • Лесно достапен дигитален термостат сместен дискретно во горниот дел со опција за автоматско одржување на температурата
 • апаратот се приклучува на 220-230V 50Hz преку шуко приклучница
 • Прекинувач со 5 функции: Комфор, Економично, Заштита од мрзнење, Програмирање, Стоп

Димензии

купи online

конвектори

Evidence 3 Meca

6,100.00ден7,500.00ден

конвектори

Termia

3,900.00ден4,400.00ден

зрачечки панели

Amadeus 3 digital

14,900.00ден16,900.00ден

радијатори

Baleares 2

30,900.00ден