термор конвектори греење

 

Зошто да го изберете овој тип на греење?

 

Зрачечките панели даваат директна насочена топлина при што ослободуваат пријатна сензација на загреаност, слична на онаа која ја дава сонцето. Овој начин на греење дава скоро еднаква температура од подот до таванот, што го прави идеално греење за во дневни соби и соби со високи тавани. 

Нашите зрачечки панели имаат вграден електронски дигитален термостат со голема прецизност (+/- 0.1°C) кој овозможува хомогена температура во собата и штеди енергија до 25% повеќе од останатите грејни тела.

 

  1. LCD ДИГИТАЛЕН ТЕРМОСТАТ

  2. ПЕРФОРИРАН ИЗЛЕЗ ЗА ВОЗДУХ 

  3. ГОЛЕМ АЛУМИНИУМСКИ ГРЕАЧ 

  4. СЕНЗОР ЗА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА

  5. СИСТЕМ ЗА БЕЗБЕДНОСТ

  6. ЗАШТИТА ОД ПРЕГРЕВАЊЕ

amadeus зрачечки панели конвектор греење thermor
konvekotri zracecki paneli greenje конвектори зрачечки панели греење конвектор

 

  1. ТЕМПЕРАТУРА                                        (2 ОПЦИИ: МАНУЕЛНО/ТАЈМЕРСКИ)

  2. НАВИГАЦИЈА

  3. ВЛЕЗ ВО МЕНИ

  4. ИНДИКАТОР НА ПОТРОШУВАЧКА

купи online

зрачечки панели

Amadeus 3 digital

14,900.00ден16,900.00ден

радијатори

Ovation 3

36,900.00ден

радијатори

Ingenio 10

45,900.00ден

конвектори

Evidence 3 Meca

6,100.00ден7,500.00ден