термор конвектори греење

 

  1. ЕЛЕГАНТЕН ХРОМИРАН ТЕРМОМЕТАР
  2. КВАЛИТЕТЕН КАЗАН – стаклокерамика циркон
  3. ОПТИМИЗИРАН ИНОКСЕН ОДВОД за топла вода
  4. МАГНЕЗИУМСКА АНОДА – дополнителна заштита од корозија
  5. ОКЛОПЕН ГРЕАЧ – 2kW брзо греење (14C – 60C за 1,5h)
  6. ДИФУЗЕР ЗА ПРИЕМНА ВОДА
  7. ТЕРМОСТАТ
bojler бољер

 

8. ЕКСТРЕМНА ТЕРМОИЗОЛАЦИЈА извонредно економични,перфектна термоизолација, заштеда на струја (1,4kW/24h/60C)

9. O’Pro system – електронска заштита од корозија (Тhermor)

10. НАДВОРЕШНА РЕГУЛАЦИЈА

10. ШИРОК ОТВОР со 6 штрафа – лесно се чисти од бигор

11. ДИЕЛЕКТРИЧНО ОДВОЈУВАЊЕ – безбедност

50% ПОГОЛЕМА ТРАЈНОСТ

bojleri бољери Bojler Бољер
bojler бојлер бољер 80л термор
бојлер BOJLER

ДИМЕНЗИИ

50L

59х43х45cm

bojler 50l 50л бољер бојлер термор

80L

82х43х45cm

bojler бојлер бољер 80л термор