Воздушни грејни завеси Cross-flow со PTC греач

vozdusni zavesi modeli

цените се со вклучен ДДВ


КАРАКТЕРИСТИКИ:

  • елегантен оптимален дизајн за голем проток на воздух и ниско ниво на бучавост, енергетска ефикасност
  • воздушната завеса е во метална кутија со извонредна заштита, водоотпорна, лесна за монтажа
  • турбина изработена од индустиска пластика со фиберглас, отпорна на корозија и испарувања
  • германска технологија на мотори за долготрајност и квалитет
  • вградени PTC (позитивен температурен коефициент) греачи се изолирани од влага, брзо стартни
  • PTC греачи - извонредни во греење, штедат електрична енергија, безбедни и трајни
  • микропроцесор за програмирано одложено гасење на вентилаторот = продолжена трајност на греачите
  • вградена термичка заштита од прегревање, способни за ''Autostart'' и на -18 C
  • далечински управувач

ПРИМЕНА: хотели, барови, кафулиња, трговски центри, банки, слаткарници, индустриски погони, месари, пекари, производство на храна.

vozdusni zavesi