Amadeus 2

Зрачечки панел со заоблени и прави линии во хоризонтална и вертикална изведба. Извонредна вредност за вложените пари, давајќи совршеност на сите интериери


amadeus2 lista

Технички карактеристики

  • Моќност: од 750 до 2000 W
  • Модели: Хоризонтален, Вертикален
  • Алуминиумски греен елемент: пријатна хомогена зрачена топлина
  • Топлите зраци рамномерни ги загреваат воздухот и ѕидовите
  • ASP (анти - темнење процес ): без ризик од темнење на ѕидовите
  • Сијаличка индикатор на греење
  • Вградена заштита од прегревање, двојна електрична изолација, команди на заклучување и заоблен дизајн за безбедност
  • Високо прецизен дигитален термоста, поставен во горниот делза лесна пристапност
  • 5 функции: Комфорно, Економично, Заштита од мрзнење, Стоп, Програмирано
  • 6 можни функции преку сигналчлна жичка: Комфор, Комфор-1°C, Комфор -2°C, Економично, Заштита од мрзнење, Стоп
Logo CE Logo certif ru Logo double iso Norme IP24 Norme NF Normes Class II Numeric

Технички податоци Упаство за инсталација Побарајте повеќе детали и понуда
pdf ikona pdf ikona  побарај понуда