Amadeus Evolution

Доколку имате потреба  од голема топлина, овој панел со неговите паметни функции и ефикасност е идеален за совршен комфор и заштеда на енергија


Со моќен алуминиумска грејна површина, Амадеус Еволуција обезбедува брзо широкно појасно греење. Благодарение на електронските сензори, тој заштедува време и енергија за греење (до 30%).

amadeus evolution lista

Технички карактеристики

  • модели: хоризонтален (7 versions).
  • Color shade: White (RAL 9016).
  • Power range: From 300 to 2000 W.
  • пет програми: Comfort, Eco, Frost-free, Programme and Stop.
  • Standing kit: In option.
  • високо безбеден: IP 24, over-heating safety device, anti fall-down system...
Logo CE Normes Class II Norme IP24  

 

 

Технички податоци Упаство за инсталација Побарајте повеќе детали и понуда
pdf ikona pdf ikona  побарај понуда