Emotion Digital

Најдобро продаван зрачечки панел со современ изглед прилагоден кон секој стил на интериер


Emotion digital ambiance THE

Технички карактеристики

 • Моќност: од 750 до 2000 W
 • Модели: Хоризонтален, Вертикален, Деко хоризонтален (дрво)
 • Алуминиумски греен елемент: безбеден, тивок, долготраен
 • Пријатна зрачечка топлина го грее воздухот и ѕидовите
 • Тенок дизајн
 • ASP (против темнење процес): без ризик од темнење ѕидови
 • ЛЕД дисплеј за одбрана програма, сијаличка за греење и копче за намалена температура
 • Вградена заштита од прегревање, двојна електрична изолација, и команди на заклучување за поголема безбедност
 • Pass Program програматор
 • Високо прецизен дигитален термостат сместен на горната површина за лесна достапност
 • Прекинувач со 5 функции: Комфор, Економично, Заштита од мрзнење, Стоп, Програмирано
 • 6 програми преку сигнална жичка: Комфор, Комфор -1°C, Комфор -2°C, Економично, Заштита од мрзнење, Стоп
Logo ASP Logo CE Logo certif ru Logo Certif ua Logo double iso Logo Visio Norme IP24 Norme NF Normes Class II Numeric PassProgram

 

 

 

Технички податоци Упаство за инсталација Побарајте повеќе детали и понуда
pdf ikona pdf ikona побарај понуда