Corsaire 2

Нова генерација на радијатори за греење на вашата бања.  

Моќен и компактен со ширина од 480 mm, го прави идеален за поставување во секоја бања, каде можете да поставите и повеќе крпи за сушење.


radijator za banja corsair

Технички карактеристики

  • Моќности: од 500 до 750 W
  • Модели: вертикален со должина од 1013mm или 1464mm
  • Греач од лиено железо и греач филм дифузер на предниот дел: нежна, постојана и хомогена топлина ( постојана топла површина)
  • Реагира брзо на температурни промени: брзо загрева
  • Елегантен дизајн
  • Заштита од прегревање, електрична двојна изолација
  • Сигнална жичка со 6 програми: Комфор, Комфор -1°C, Комфор -2°C, Eкономично, Заштита од мрзнење, Стоп

 

Logo CE Logo certif ru Logo double iso   Norme IP24 Normes Class II Norme NF Numeric

 

 

Модели кои ги имаме на располагање

 Corsaire 500W Corsaire 700W 
 10.900 ден. 11.900 ден. 

 

Технички податоци   Побарајте повеќе детали и понуда
pdf ikona    побарај понуда