Riva 2 + fan

За идеален комфорт и загреана бања Riva 2 радијаторот опремен со вентилатор со моќност од 1000W вашата бања ќе ја загрее само за неколку минути.

 

riva2 visuel radiatori

Технички карактеристики

  • Моќности: од 500W + 1000W fan
  • Елегантен дизајн
  • Сијаличка за греење
  • Заштита од прегревање, електрична двојна изолација
  • Сигнална жичка со 6 програми: Комфор, Комфор -1°C, Комфор -2°C, Eкономично, Заштита од мрзнење, Стоп

 

Logo CE Logo certif ru Logo double iso Norme IP24 Normes Class II Norme NF

 

 

 

 

Технички податоци Цена Побарајте повеќе детали и понуда
pdf ikona 13.900 ден   побарај понуда