Mozart

Овој мал радијатор со современ дизајн доверливо се стопува во секој интериер


mozart lista

Карактеристики

  • Моќност: од 750 дo 2000 W
  • Mодел: Хоризонтален
  • Алуминумски греен елемент: нежна, постојана и хомогена топлина од предниот дел
  • Челичен преден панел
  • ASP (Anti-Fouling Process): нема ризик од темнење на ѕидови
  • Дисплеј со одбраниот програм, сијаличка за греење и копче за намалена температура
  • Вградена заштита од прегревање, двојна електрична изолација и капаче на термостат за поголема сигурност
  • Дигитален термостат лесно пристапен и дискретно сместен на горниот десен дел на радијаторот
  • Прекинувач со 5 функции: Комфор, Економично, Заштита од мрзнење,Стоп, Местење на програми
  • 6 програми преку пилот жичка: Комфор, Комфор -1°C, Комфор -2°C,Економично, Заштита од мрзнење,Стоп
LOGO STI Logo ASP Logo CE Logo Certif ua Logo certif ru Logo double iso Norme IP24 Logo Visio Norme NF Numeric

 

Технички податоци   Побарајте повеќе детали и понуда
pdf ikona    побарај понуда