Equateur 2

Оваа нова генерација на радијатори има далечинска инфрацрвена контрола, лесна е да се управува и е со пријатен дизајн.

Двојниот начин на греење ( греач од лиено железо и греач филм со дифузер) дава нежна, хомогена топлина за недостигнато задоволство.


Equateur2 lista

Технички карактеристики

  • Моќности: од 750 до 2000 W
  • Модели: Хоризонтален, Низок, Вертикален, Деко (дрво)
  • Греач од лиено железо и греач филм дифузер на предниот дел: нежна, постојана и хомогена топлина ( постојана топла површина)
  • Реагира брзо на температурни промени: брзо загрева
  • Елегантен дизајн
  • ASP (против темнење процес): без ризик од темнење ѕидови
  • Сијаличка за греење
  • Заштита од прегревање, електрична двојна изолација и команди на заклучување со капаче за поголема безбедност
  • Pass Program програмирање
  • Сигнална жичка со 6 програми: Комфор, Комфор -1°C, Комфор -2°C, Eкономично, Заштита од мрзнење, Стоп
Logo ASP Logo CE Logo certif ru Logo double iso Logo Visio Norme IP24 Normes Class II Norme NF Numeric PassProgram

 

Технички податоци   Побарајте повеќе детали и понуда
pdf ikona    побарај понуда