РАДИЈАТОРИ

РАДИЈАТОРИ

Радијаторите даваат нежна, "обвиткувачка топлина" од подот до таванот преку нивниот иновативен дизајн ( греач од лиено железо, греач филм дифузер на предниот дел,термофлуид технологија).

Нивната постојано, хомогено оддавање на топлина спречува чуство на ладни делови во собата.

Радијатори feature 1

Riva 2 + fan Corsaire Equateur 2 Mozart
riva2 visuel radiatori lista radijator za banja corsair lista  Equateur2 lista mozart lista

повеќе

 

повеќе

 

повеќе

 

повеќе

 

Радијаторите се совршен избор кога сте во потрага за производ кој обезбедува хомогено чувство на топлина, со рамномерна дистрибуција на топлинска енергија и заштеда на енергија!