Soprano

Изберете Сопрано ако сте во потрага за модерен дизајн, едноставноста за користење и хомогена удобност


soprano

Технички карактеристики

  • Нијансата на бојата: Бела.
  • Моќ опсег: од 1000 до 2000 година В.
  • Високо обезбедени: Двојно електрична изолација, автоматски уред за безбедност на над-греење.
  • Пет програми: Удобност, Еко, мраз-бесплатно, вклучување / исклучување на тајмерот и Stop ...
Logo CE Logo certif ru Logo Certif ua Logo double iso Norme IP24 Norme NF Normes Class II

 

 

 

 

 

Технички податоци Брошура Побарајте повеќе детали и понуда
pdf ikona pdf ikona побарај понуда