Evidence Mechanical

Сигурен, лесен за употреба конвектор за комфорно греење на целата фамилија


Evidence mechanical

Технички карактеристики

  • Моќност: од 500 до 2500 W
  • Модели: Стандард, Плиток
  • Заштитен греач со алуминиумски дифузер (безбеден, тивок, и долготраен)
  • Лесен за монтирање на ѕид: има држач за ѕид вграден во пакетот, 1,5м кабел со штекер
  • Мали димензии, компактно
  • Сијаличка за греење
  • Заштита од прегревање, двојна електрична изолација, копче на термостат кое се заклучува и заоблен за пдообра безбедност
  • Прецизен лесно достапен термостат на горниот дел од конвекторот
  • Најпрецизен механички термостат ( гасен притисок) со конролна амплитуда < 0.3°C
01 temperatura 02 bezbeden 03 04

Технички податоци Упаство инсталација Побарајте повеќе детали и понуда
pdf ikona pdf ikona побарај понуда