Evidence Electronic

Конвектор со екстремно прецизен термостат кој дава воедначена температура низ целата соба и штеди


evidence electronic

Технички карактеристики

 • Моќности: од 500 до 2500 W
 • Mодели: Стандард, Плиток
 • Заштитен греач со алуминиумски дифузер (безбеден, тивок и долготраен)
 • Хомогена топлина за поголем комфор
 • Лесно монтажен на ѕид: држачот за ѕид е испорачан со панелот
 • Мали димензии
 • Сијаличка за греење
 • Заштита од прегревање, електрична двојна изолација, команди на заклучување и заоблен дизајн за поголема безбедност
 • Pass Program програмабилно
 • Лесно достапен дигитален термостат сместен дискретно во горниот дел
 • Прекинувач со 5 функции: Комфор, Економично, Заштита од мрзнење, Стоп, Програмирање
 • Сигнална жичка со 4 функции: Комфор, Економично, Заштита од мрзнење, Стоп
01 temperatura 02 bezbeden 03 04

Технички податоци Упаство за инсталација Побарајте повеќе детали и понуда
pdf ikona pdf ikona побарај понуда