Конвектори

КОНВЕКТОРИ

Конвекторите греат преку природна циркулација. Воздухот се грее во контакт со греачот и станува полесен : се дига нагоре. Топлината се простира преку собата и собната температура прецизно се контролира. 

Механичките конвектори се стопуваат во секој тип на интериер. Тие се доверливи, со екстремно лесен за употреба механички термостат.

 

Конвектори feature-1


Evidence Mechanical

Evidence Electronic

Soprano


Evidence mechanical intro

 


evidence electronic intro

 


soprano intro

 

kW Цена kW Цена kW Цена
0.5 3600 ден. 0.5 3600 ден. 1 5000 ден.
0.75 3700 ден. 0.75 3700 ден.
1 3900 ден. 1 3900 ден. 1.5 5900 ден.
1.5 4300 ден. 1.5 4300 ден.
2 4900 ден. 2 4900 ден. 2 6900 ден.
2.5 5400 ден. 2.5 5400 ден.
3 5900 ден.        

 

повеќе

 

 

повеќе

 

 

повеќе

 

Thermor е совршен избор кога сакате брзо да ја загреете просторијата, лесно се монтираат, компактни и ефективни!