AQUAFILTER Петостепен систем

                                                            758996 RX541141XX

Петостепен реверзно осмозен(Р.О.) систем за прочистување на вода


 Комплетите содржат:

  • 8,4Л сад за вода под притисок направен по NSF стандард
  • Посебна хромирана чешмичка за филтрирана вода
  • Вентил за автоматско исклучување на системот по полнење
  • Инокс вентил и рестриктор
  • Вентил за отпадна вода со приклучок
  • Лесна инсталација - само приклучи и пиј!
  • Целосно проверено од пуштање вода и споено во фабрика
  • 100% тестирано и стерилизирано спремно за инсталација
  • Гарантиран квалитет
aquafilter squarelogo 1469099726599 akva filter made in eu