Производи

Од конвектори до радијатори со котролирана инерција, вклучувајќи зрачечки панели

konvektori zracecki paneli radijatori industrisko greenje

Конвектори

Конвекторите се совршен избор кога сакате брзо да ја загреете просторијата, лесно се монтираат, и тие се доста компактни и ефективни!

Зрачечки панели

Зрачечките панели се идеален избор за добивање на моементално чуство на топлина, кој е лесен за инсталација и употреба.

Радијатори

Радијаторите се совршен избор кога сте во потрага за производ кој обезбедува хомогено чувство на топлина, со рамномерна дистрибуција на топлината.

Индустриско греење

Tермор исто така има и грејни тела за индустрија кои ќе ги задоволат сите ваши потреби: зрачечки грејни касети, воздушни…

повеќе повеќе повеќе повеќе