graniterm thermor logo

Модел PREMIUM

Карактеристики:

 • ТЕРМОИЗОЛАЦИЈА - извонредно економични перфектна термоизолација (1,4kW/24h/60C) - штеди струја!
 • КВАЛИТЕТЕН КАЗАН - стаклокерамика ЦИРКОН
 • ШИРОК ОТВОР - лесно се чисти од бигор - 6 штрафа
 • ЕЛЕГАНТЕН ТЕРМОМЕТАР - хромиран
 • O'Pro system - електронска заштита од корозија(Тhermor)
 • НАДВОРЕШНА РЕГУЛАЦИЈА
 • ОПТИМИЗИРАНА ИНОКС цевка за топла вода
 • ДИФУЗЕР за приемна вода - оптимална температура
 • ОКЛОПЕН ГРЕАЧ - 2kW брзо греење( 14C - 60C за 1,5h)
 • ДИЕЛЕКТРИЧНО ОДВОЈУВАЊЕ - безбедност
 • МАГНЕЗИУМСКА АНОДА - дополнителна заштита од корозија
 • Производство ТЕРМОР Франција
Димензии: Цена:
80 Л – 82х43х45cm 6400 ден. со ДДВ
50 Л – 59х43х45cm 5900 ден. со ДДВ

 

permium bojler chauffe eau premium

Избор на бојлер прашања

ПРАШАЊА КОИ ТРЕБА ДА ГИ ПОСТАВИТЕ ПРИ ИЗБОРОТ НА БОЈЛЕР ВО ВАШИОТ ДОМ


 

performansi

ПЕРФОРМАНСИ

strelka desno

zasteda

ЗАШТЕДА

Каков електричен бојлер да изберете во зависност од квалитетот на вашата вода?

Животот и ефикасноста на вашиот резервоар за топла вода зависи од технологијата која ќе ја одберете: дупла заштита или AIT.

Каков електричен бојлер да изберете за да се постигнете заштеда на енергија?

Постојат различни видови на бојлери кои заштедуваат енергија: термодинамички или соларни грејачи на вода.

format

ФОРМАТ

budzet

БУЏЕТ

Каков електричен бојлер да изберете во зависност од местото на живеење?

Во зависност од расположивиот простор, бројот на луѓето дома и инсталационите ограничувања, имате избор помеѓу вертикален резервоар за топла вода или хоризонтален резервоар.

Каков електричен бојлер да изберете според вашиот семеен буџет?

Проверете ги цените на електричните бојлери, цените на термодинамичките бојлери, цените на соларните бојлери, побарајте дополнителна помош од нас и ние ќе ве советуваме кое решение би било идеално за вашиот дом.